Manja slova Veća slova RSSMFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina


MVPEI

Vijesti

01.09.2018.

Dubrovnik: Ministar Darmanović učestvovao na tradicionalnom Dubrovnik forumu

Dubrovnik: Ministar Darmanović učestvovao na tradicionalnom Dubrovnik forumu Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovao je danas na tradicionalnom Dubrovnik forumu, na poziv potpredsjednice Vlade i ministarke vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske Marije Pejčinović Burić.

31.08.2018.

NAJAVA: Ministar Darmanović na Dubrovnik Forumu

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće 1. septembra na tradicionalnom Dubrovnik forumu, na poziv potpredsjednice Vlade i ministarke vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske Marije Pejčinović Burić.

31.08.2018.

Beč: Proširenje ostaje prioritet EU

Beč: Proširenje ostaje prioritet EU

Ministar vanjskih poslova Crne Gore prof. dr Srđan Darmanović učestvovao je danas na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova - Gimnih koji je, u okviru austrijskog predsjedavanja EU, održan u Beču.

29.08.2018.

Najava: Ministar Darmanović na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova (Gimnih) u Beču

Ministar vanjskih poslova Crne Gore prof. dr Srđan Darmanović učestvovaće na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova (Gimnih) koji će se održati 30-31. avgusta 2018. godine Beču.

27.08.2018.

Potpisan Memorandum o razumijevanju između Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore i Ministarstva vanjskih poslova Republike Poljske

Potpisan Memorandum o razumijevanju između Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore i Ministarstva vanjskih poslova Republike Poljske

Generalni direktor za konzularne poslove Selim Lika potpisao je danas u Varšavi sa poljskim kolegom Bartošem Grodeckim Memorandum o razumijevanju između Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore i Ministarstva vanjskih poslova Republike Poljske.

22.08.2018.

Tokio: Ambasador Šćepanović na 4. Godišnjoj konferenciji država strana Ugovora o trgovini oružjem (ATT)

Stalni predstavnik Crne Gore pri UN i drugim međunanarodnim organizacijama u Ženevi ambasador Milorad Šćepanović učestvovao je na 4. Godišnjoj konferenciji država strana Ugovora o trgovini naoružanjem (ATT), koja se održava u Tokiju.

15.08.2018.

Ministar Darmanović uputio telegram saučešća italijanskom kolegi ministru vanjskih poslova i međunarodne saradnje Enzu Moaveru Milanesiju

Ministar vanjskih poslova prof.dr Srđan Darmanović uputio je telegram saučešća italijanskom kolegi ministru vanjskih poslova i međunarodne saradnje Enzu Moaveru Milanesiju povodom nesreće kada se u okolini Đenove srušio most Morandi, prilikom koje je nastradao i povrijeđen je veliki broj ljudi." U ime Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore i svoje lično ime upućujem izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih, a povrijeđenima želje za brz oporavak”, navodi se u telegramu crnogorskog šefa diplomatije italijanskom narodu.

28.07.2018.

Vašington: Strateško partnerstvo Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država u okviru Sjevernoatlantskog saveza

Vašington: Strateško partnerstvo Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država u okviru Sjevernoatlantskog saveza

Ministar vanjskih poslova prof.dr Srđan Darmanović sastao se danas u Vašingtonu sa pomoćnikom državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove, Vesom Mičelom (Wess Mitchell).

27.07.2018.

NAJAVA: Manifestacija „Dani iseljenika“ u Gusinju

Ministarstvo vanjskih poslova - Uprava za dijasporu u saradnji sa Opštinom Gusinje organizuju u ponedeljak, 30. jula 2018. godine u Gusinju, manifestaciju „Dani iseljenika“.

27.07.2018.

Treća sjednica Savjeta za saradnju sa iseljenicima

Treća sjednica Savjeta za saradnju sa iseljenicima

Treća sjednica Savjeta za saradnju sa iseljenicima, u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova - Uprave za dijasporu održava se danas u Podgorici.