Мања слова Већа слова РССМФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина


МВПЕИ

Вијести

01.09.2018.

Дубровник: Министар Дармановић учествовао на традиционалном Дубровник форуму

Дубровник: Министар Дармановић учествовао на традиционалном Дубровник форуму Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествовао је данас на традиционалном Дубровник форуму, на позив потпредсједнице Владе и министарке вањских и европских послова Републике Хрватске Марије Пејчиновић Бурић.

31.08.2018.

НАЈАВА: Министар Дармановић на Дубровник Форуму

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће 1. септембра на традиционалном Дубровник форуму, на позив потпредсједнице Владе и министарке вањских и европских послова Републике Хрватске Марије Пејчиновић Бурић.

31.08.2018.

Беч: Проширење остаје приоритет ЕУ

Беч: Проширење остаје приоритет ЕУ

Министар вањских послова Црне Горе проф. др Срђан Дармановић учествовао је данас на неформалном састанку министара вањских послова - Гимних који је, у оквиру аустријског предсједавања ЕУ, одржан у Бечу.

29.08.2018.

Најава: Министар Дармановић на неформалном састанку министара вањских послова (Гимних) у Бечу

Министар вањских послова Црне Горе проф. др Срђан Дармановић учествоваће на неформалном састанку министара вањских послова (Гимних) који ће се одржати 30-31. августа 2018. године Бечу.

27.08.2018.

Потписан Меморандум о разумијевању између Министарства вањских послова Црне Горе и Министарства вањских послова Републике Пољске

Потписан Меморандум о разумијевању између Министарства вањских послова Црне Горе и Министарства вањских послова Републике Пољске

Генерални директор за конзуларне послове Селим Лика потписао је данас у Варшави са пољским колегом Бартошем Гродецким Меморандум о разумијевању између Министарства вањских послова Црне Горе и Министарства вањских послова Републике Пољске.

22.08.2018.

Токио: Амбасадор Шћепановић на 4. Годишњој конференцији држава страна Уговора о трговини оружјем (АТТ)

Стални представник Црне Горе при УН и другим међунанародним организацијама у Женеви амбасадор Милорад Шћепановић учествовао је на 4. Годишњој конференцији држава страна Уговора о трговини наоружањем (АТТ), која се одржава у Токију.

15.08.2018.

Министар Дармановић упутио телеграм саучешћа италијанском колеги министру вањских послова и међународне сарадње Ензу Моаверу Миланесију

Министар вањских послова проф.др Срђан Дармановић упутио је телеграм саучешћа италијанском колеги министру вањских послова и међународне сарадње Ензу Моаверу Миланесију поводом несреће када се у околини Ђенове срушио мост Моранди, приликом које је настрадао и повријеђен је велики број људи." У име Министарства вањских послова Црне Горе и своје лично име упућујем изразе најискренијег саучешћа породицама настрадалих, а повријеђенима жеље за брз опоравак”, наводи се у телеграму црногорског шефа дипломатије италијанском народу.

28.07.2018.

Вашингтон: Стратешко партнерство Црне Горе и Сједињених Америчких Држава у оквиру Сјеверноатлантског савеза

Вашингтон: Стратешко партнерство Црне Горе и Сједињених Америчких Држава у оквиру Сјеверноатлантског савеза

Министар вањских послова проф.др Срђан Дармановић састао се данас у Вашингтону са помоћником државног секретара за европске и евроазијске послове, Весом Мичелом (Wесс Митцхелл).

27.07.2018.

НАЈАВА: Манифестација „Дани исељеника“ у Гусињу

Министарство вањских послова - Управа за дијаспору у сарадњи са Општином Гусиње организују у понедељак, 30. јула 2018. године у Гусињу, манифестацију „Дани исељеника“.

27.07.2018.

Трећа сједница Савјета за сарадњу са исељеницима

Трећа сједница Савјета за сарадњу са исељеницима

Трећа сједница Савјета за сарадњу са исељеницима, у организацији Министарства вањских послова - Управе за дијаспору одржава се данас у Подгорици.