Manja slova Veća slova RSS
MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP

MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

>

Najava: Ministar vanjskih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto u utorak u Crnoj Gori

Datum objave: 11.05.2020 13:37 | Autor: MVP

Ispis Štampaj stranicuMinistar vanjskih poslova i trgovine Republike Mađarske Peter Sijarto boraviće sjutra u posjeti Crnoj Gori.

Tokom posjete ministar Sijarto uručiće ministru vanjskih poslova, prof. dr Srđanu Darmanoviću paket medicinske pomoći i opreme od 50000 hiruških maski i 2500 zaštitnih odijela, kao podršku Mađarske Vladi Crne Gore u borbi protiv COVID-19.

Šefovi diplomatija Darmanović i Sijarto daće izjave za javnost u Vili „Gorica“ u 11:10h. Zbog trenutne epidemiološke situacije dozvoljen je ulazak samo video snimatelju i fotografu Vladinog biroa za odnose sa javnošću, koji će obezbijediti medijima fotografije i video materijal uručivanja donacije, početka sastanka i izjava ministara.

Novinari ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2020. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Ministarstva vanjskih poslova izdavanje dnevne akreditacije i to dopisom na adresu pr@mfa.gov.me.

Molimo da novinari poštuju propisane mjere i preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela koje se odnose na korišćenje maski i držanje socijalne distance, kao i da potvrde dolazak na press konferenciju danas do 16:00h na adresu pr@mfa.gov.me.


Ministarstvo vanjskih poslova