Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

Амбасадор Обрад Мишо Станишић предао акредитивна писма предсједавајућем Предсједништва Босне и Херцеговине Жељку Комшићу

Амбасадор Обрад Мишо Станишић предао акредитивна писма предсједавајућем Предсједништва Босне и Херцеговине Жељку Комшићу
Датум објаве: 19.09.2019 15:18 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


Амбасадор Обрад Мишо Станишић предао је акредитивна писма предсједавајућем Предсједништва Босне и Херцеговине Жељку Комшићу, чиме је и формално ступио на дужност изванредног и опуномоћеног амбасадора Црне Горе у Босни и Херцеговини.

Предсједавајући Предсједништва БиХ Комшић поздравио је ступање на дужност новог црногорског амбасадора у Босни и Херцеговини, пожеливши му успјешну дипломатску мисију. Изразио је задовољство међудржавним односима, који представљају примјер искрене и добросусједске сарадње, те похвалио успјех Црне Горе у процесу европске интеграције.

Амбасадор Станишић захвалио је на срдачном и пријатељском пријему и изразио увјерење да ће се свеукупна сарадња између Црне Горе и БиХ, током његовог мандата, додатно унаприједити у свим областима. Станишић је казао да Босна и Херцеговина и Црна Гора имају отворену и пријатељску сарадњу, те да ће наша држава наставити са снажном подршком Сарајеву у интеграционим процесима кроз пренос знања и искустава.