Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

НАЈАВА: „Дани Црне Горе у Загребу – Креативна Црна Гора“ од 5. до 13. фебруара

Датум објаве: 04.02.2019 17:05 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


„Дани Црне Горе у Загребу – Креативна Црна Гора“ у оквиру којих ће бити организовано низ привредно-културних и промотивно - туристичких догађаја биће одржани у Загребу од 5. од 13. фебруара.

Манифестација, чији је домаћин Европски дом у Загребу, почеће отварањем изложбе Удружења ликовних умјетника Црне Горе под називом „26>41“ и представљањем производа Креативних индустрија. Изложбе ће бити отворене за јавност током цјелокупног трајања програма.

Током манифестације биће презентовани развојни потенцијали Главног града, винске цесте Подгорице и туристичка понуда сјеверног, централног и јужног региона Црне Горе, уз разноврстан културно-умјетнички програм.

Планирани су и билатерални сусрети министара културе, градоначелника Подгорице и Загреба, државних секретара министарстава вањских послова и помоћника министара туризма. У сарадњи Привредне коморе Црне Горе и Хрватске господарске коморе, биће одржан и пословни форум привредника двије државе.

У сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Загребу, организатори догађаја су Министарство вањских послова, Министарство културе и Министарство одрживог развоја и туризма у Влади Црне Горе, Главни град Подгорица, Привредна комора и Национална туристичка организација Црне Горе.

Програм можете преузети овдје.