Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Пресеанси шефова страних мисија по датуму предаје акредитивних писама

Суверени Малтешки Ред 
Њ. Е. г. Енриццо Туцилло 
(сједиште у Риму) 
30. март 2007.

Костарика 
Њ. Е. гђа Ана ТеРес.а Денго 
(сједиште у Бечу) 
14. мај 2008.

Азербејџан 
Њ. Е. г. Елдар Хумбат оглу Хасанов
(сједиште у Београду) 
6. октобар 2010.

Молдавија

Њ. Е. г. Јуриј Ренита
(сједиште у Букурешту)
14. јун 2011.

Еквадор
Њ. Е. г. Царлос Данило Валлејо Лопез
(сједиште у Риму)
21. септембар 2012.

Србија 
Њ. Е. г. Зоран Бингулац 
(сједиште у Подгорици) 
19. септембар 2013.

Румунија
Њ. Е. г. Фердинанд Наги (Фердинанд Нагy)
(сједиште у Подгорици)
25. новембар 2013.

Бугарска
Њ. Е. г. Младен Петров Тцхервењаков
(сједиште у Подгорици)
26. март 2014.

Малезија

Њ. Е. г. Ануар Касман
(сједиште у Сарајеву)
20. октобар 2014.

Португал
Њ. Е. г. Аугусто Јосе Пестана Сараива Пеиxото
(сједиште у Београду)
10. децембар 2014.

Уругвај

Њ.Е. гђа Адриана Лиссидини
(сједиште у Атини)
17. јун 2015. 

Алжир

Њ. Е. г. Абделхамид Цхебцхоуб 
(сједиште у Београду)
26. јун 2015.

Кувајт
Њ. Е. г. Yоусеф Абдулсамад 
(сједиште у Београду)
26. јун 2015.

Литванија

Њ. Е. гђа Раса Кеириене 
(сједиште у Будимпешти)
26. јун 2015.

НДР Лаос
Њ. Е. г. Пхоукхао Пхоммавонгса 
(сједиште у Бечу)
30. јун 2015.

Јордан
Њ. Е. г. Фаwwаз Ал-Еитан 
(сједиште у Атини)
30. јун 2015.

Турска
Њ. Е. г. Серхат Галип
(сједиште у Подгорици)
31. август 2015. 

Грчка
Њ. Е. г. Сотириос Атханасиоу
(сједиште у Подгорици)
31. август 2015

Шпанија
Њ. Е. г. Мигуел Фуертес Суарез 
(сједиште у Београду)
16. новембар 2015.

Холандија
Њ. Е. г. Хенк Г.Ц. ван ден Доол
(сједиште у Београду)
17. новембар 2015. 

Норвешка
Њ. Е. г. Арне Саннес Бјорнстад
(сједиште у Београду)
17. новембар 2015.

Ангола
Њ. Е. г. Јосе Јоао Мануел
(сједиште у Београду)
15. јануар 2016.

Јужноафричка Република
Њ. Е. г. Мартхинус Цхристоффел Јоханнес ван Сцхалкwyк
(сједиште у Атини)
15. јануар 2016.

Словачка Република
Њ. Е. г. Роман Хлобен
(сједиште у Подгорици)
4. фебруар 2016.

Демократска Народна Република Кореја
Њ. Е. г. Цха Кон Ил
(сједиште у Софији)
25. март 2016.

Венецуела

Њ. Е. гђа Ориетта Цапони
(сједиште у Софији)
25. март 2016.

Ирска 

Њ. Е. г. Пат Келлy
(сједиште у Будимпешти) 
13. мај 2016.

Гана

Њ. Е. гђа Моллy Аним Аддо
(сједиште у Риму)
13. мај 2016.

Кипар

Њ. Е. г. Цонстантинос Елиадес
(сједиште у Београду)
24.јун 2016.

Шведска

Њ. Е. г. Јун Лундин 
(сједиште у Београду)
26. јул 2016.

Израел

Њ.Е. гђа Алона Фисхер-Камм 
(сједиште у Београду)
13. септембар 2016.

Швајцарска

Њ. Е. г. Пхилиппе Гуеx 
(сједиште у Београду)
13. септембар 2016.

Мексико

Њ. Е. г. Марцо Антонио Гарциа Бланцо
(сједиште у Београду)
13. септембар 2016.

Француска
Њ. Е. гђа Цхристине Тоудиц Габорит
(сједиште у Подгорици)
19. септембар 2016.

Колумбија

Њ. Е. г. Јаиме Алберто Цабал Санцлементе
(сједиште у Бечу)
19. септембар 2016.

Чиле
Њ. Е. г. Јуан Луис Нило Валледор
(сједиште у Загребу)
19. септембар 2016.

Палестина
Њ. Е. г. Рабии Хантоули
(сједиште у Подгорици)
10. октобар 2016.

Хрватска
Њ. Е. г. Веселко Грубишић
(сједиште у Подгорици)
12. јануар 2017.

Луксембург
Њ. Е. г. Оливиер Балдауфф
(сједиште у Луксембургу)
12. јануар 2017.

Бангладеш
Њ. Е. г. Хассан Махмоод Кхандкер
(сједиште у Мадриду)
12. јануар 2017.

Мароко

Њ. Е. г. Мохаммед Амине Белхај
(сједиште у Београду)
6. фебруар 2017.

Уједињени Арапски Емирати 
Њ. Е. г. Абдулсалам Хареб Обаид Ал Ромаитхи
(сједиште у Подгорици)
5. мај 2017.

Исламска Република Иран 
Њ. Е. г. Хоссеин Молла Абдуллахи
(сједиште у Београду)
5. мај 2017.

Држава Катар
Њ. Е. г. Мубарак бин Фахад Ал-Тхани
(сједиште у Београду)
5. мај 2017.

Република Кореја

Њ. Е. г. Yоо Дае-јонг
(сједиште у Београду)
5. мај 2017.

Уједињено Краљевство
Њ.Е. гђа Алисон Кемп
(сједиште у Подгорици)
25. мај 2017.

Летонија
Њ. Е. г. Вилмарс Хенинс
(сједиште у Будимпешти)
25. мај 2017

Индија
Њ. Е. гђа Рену Палл
(сједиште у Бечу)
25. мај 2017

Исланд
Њ. Е. г. Мартин Еyјолфссон
(сједиште у Берлину)
26. мај 2017

Филипини
Њ. Е. гђа Мариа Фе Т. Пангилинан
(сједиште у Будимпешти)
21. јул 2017.

Аустрија
Њ. Е. гђа Анна Јанковић
(сједиште у Подгорици)
21. јул 2017.

Чешка
Њ. Е. г. Карел Урбан
(сједиште у Подгорици)
20. октобар 2017.

Канада
Њ. Е. гђа Катхлеен Цсаба
(сједиште у Београду)
8. децембар 2017. 

Данска

Њ. Е. г. Андерс Цхиристиан Хоугард
(сједиште у Београду)
8. децембар 2017. 

Бјелорусија
Њ. Е. г. Валериy Брyлев
(сједиште у Београду)
8. децембар 2017.

Јапан
Њ. Е. г. Јуницхи Маруyама
(сједиште у Београду)
12. фебруар 2018.

Перу
Њ. Е. гђа Мариа Еугениа Ецхеверриа Херрера
(сједиште у Букурешту)
12. фебруар 2018.

Италија 
Њ. Е. г. Луца Зелиоли
(сједиште у Подгорици)
29. март 2018.

Куба
Њ. Е. г. Густаво Тристá дел Тодо
(сједиште у Београду) 
29. март 2018.

Тајланд
Њ. Е. г. Јаккрит Сривали
(сједиште у Будимпешти)
29. март 2018.

Тунис
Њ. Е. г. Сеyф Аллах Рејеб
(сједиште у Београду)
29. март 2018. 

Пакистан 
Њ. Е. г. Ифтекхар Азиз 
(сједиште у Будимпешти)
23. јул 2018. 

Монголија 
Њ. Е. гђа Баттунгалаг Ганкхуураи
(сједиште у Бечу)
23. јул 2018. 

Того
Њ. Е. г. Цалиxте Батоссие Мадјоулба
(сједиште у Паризу)
23. јул 2018.

Кина 
Њ. Е. г. Лиу Јин
(сједиште у Подгорици)
6. септембар 2018. 

Њемачка
Њ. Е. г. Роберт Хеинрицх Wебер
(сједиште у Подгорици)
6. септембар 2018. 

Мађарска
Њ. Е. г. Јóзсеф Нéгyеси
(сједиште у Подгорици)
6. септембар 2018. 

Македонија
Њ. Е. г. Михајло Трпкоски 
(сједиште у Подгорици)
6. септембар 2018. 

Пољска
Њ. Е. г. Артур Дмоцхоwски
(сједиште у Подгорици)

6. септембар 2018.

Албанија 
Њ.Е. г. Риди Куртези
(сједиште у Подгорици)
19. новембар 2018. 

Белгија
Њ.Е. г. Коенраад Адам
(сједиште у Београду)
19. новембар 2018. 

Аустралија
Њ.Е. гђа Рутх Стеwарт
(сједиште у Београду)
19. новембар 2018. 

Казахстан
Њ.Е. г. Толезхан Барлyбаyев
(сједиште у Загребу)
19. новембар 2018. 

Саудијска Арабија

Њ.Е. г. Абдулмомен Мохаммед Схараф
(сједиште у Тирани)
19. новембар 2018.  

Сједињене Америчке Државе
Њ.Е. гђа Јудy Рисинг Реинке
(сједиште у Подгорици)
20. децембар 2018.

Естонија
Њ. Е. гђа Кристи Карелсохн
(сједиште у Будимпешти)
20. децембар 2018. 

Шри Ланка
Њ. Е. г. Карунасена Хеттиарацхцхи

(сједиште у Берлину)
20. децембар 2018.

Мауританија
Њ. Е. г. Хамед Сиди Мохамед

(сједиште у Риму)
20. децембар 2018.

Египат
Њ. Е. г. Саïд Хиндам
(сједиште у Прагу)
13. мај 2019.

Грузија
Њ. Е. г. Заал Гогсадзе
(сједиште у Будимпешти) 
13. мај 2019

Индонезија
Њ. Е. г. Моцхаммад Цхандра Wидyа Yудха
(сједиште у Београду)
13. мај 2019

Вијетнам
Њ. Е. г. Данг Тран Пхонг
(сједиште у Букурешту)
13. мај 2019

Бразил
Њ. Е. г. Едуардо Ботелхо Барбоса
(сједиште у Београду)
13. мај 2019

Аргентина
Њ. Е. г. Естанислао Ангел Заwелс
(сједиште у Београду)
1. јул 2019.

Финска
Њ. Е. г. Киммо Лäхдевирта
(сједиште у Београду)
1. јул 2019.

Малта
Њ. Е. г. Карл Иззо
(сједиште у Валети)
1. јул 2019.

Ирак

Њ. Е. г. Факхри Хассан Махди Ал Исса
(сједиште у Београду)
1. јул 2019.

Сан Марино
Њ.Е. гђа Сyлвие Боллини
(сједиште у Сан Марину)
1. јул 2019.

Косово
Њ. Е. г. Иљбер Хиса
(сједиште у Подгорици)
9. септембар 2019.


Руска Федерација
Њ. Е. г. Владислав Владиславович Масленников
(сједиште у Подгорици)
9. септембар 2019.


Босна и Херцеговина
Њ. Е. г. Бранимир Јукић
(сједиште у Подгорици)
9. септембар 2019.


Словенија
Њ. Е. г. Грегор Прескер
(сједиште у Подгорици)
9. септембар 2019.


Нови Зеланд
Њ. Е. г. Антхонy Георге Симпсон
(сједиште у Риму)
9. септембар 2019.