МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

„Годишњи међународни програми обука“ на Тајланду

Датум објаве: 23.04.2018 14:34 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


Агенција за међународну сарадњу Тајланда (ТИЦА) у оквиру програма „Годишњи међународни програми обука“ (АИТЦ) организује семинаре у областима одрживог развоја, безбједности хране, еко-туризма, климатских промјена и јавног здравља.

Потребно је да кандидате предложи Влада Црне Горе/Министарство; да су државни службеници или агенти који тренутно раде у тематским областима; да имају диплому и/или радно искуство у складу са темом обуке; добро познавање енглеског језика; да нису старији од 55 година и да су доброг здравственог стања.

Организатор сноси трошкове повратне авионске карте у економској класи, дневница, смјештаја, здравственог осигурања, програма друштвених активности као и превоза од и до аеродрома на Тајланду. ТИЦА планира да организује више од 90 кратких обука до 2019.године.

Потребну документацију и апликацију, уз пропратни акт за даље просљеђивање Амбасади Краљевине Тајланд у Будимпешти, потребно је доставити Дипломатској академији (путем Архиве Министарства вањских послова, Булевар Станка Драгојевица 2, 81 000 Подгорица).

Више информација о програмима могу се пронаћи на: хттп://www.тица.тхаигов.нет/маин/ен/информатион/