MFA.GOV.ME mail
Diplomarius
Evidencija iseljenika

MVP

MVPEI
MARRI
CEI

MVPEI

PDV i Carina

>

Program obuke: „Političko osnaživanje žena“

Datum objave: 15.02.2018 08:03 | Autor: MVP

Ispis Štampaj stranicu


Izraelska agencija za razvoj međunarodne saradnje u okviru Ministarstva vanjskih poslova Izraela, proslijedila je Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore obavještenje o mogućnosti učešća crnogorskih kandidata na programu obuke „Političko osnaživanje žena“, koji će se održati od 18 - 28. juna 2018. godine u Haifi.

Program je namijenjen liderima civilnog sektora, političkim kandidatima, predstavnicima političkih partija, službenicima Vlade, profesionalcima koji se bave obukama lidera, kao i članovima nevladinih organizacija za podršku ženama. Predloženi kandidat/kinja treba da posjeduje odlično znanje engleskog jezika.

Organizator nudi određen broj stipendija koje pokrivaju troškove programa, smještaja i ishrane, zdravstvenog osiguranja, izleta, kao i transporta od i do aredroma. Troškovi povratne avionske karte i dnevnice nijesu pokriveni od strane organizatora.
Rok za prijavu kandidata je 4. april 2018. godine.

Originalne prijavne formulare zainteresovani kandidati treba da dostave Diplomatskoj akademiji (putem Arhive MVP), do gore navedenog roka.

Dodatne informacije o programu, kao i potrebni prijavni formulari, nalaze se na:

http://mashav.mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx.