МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

Програм обуке: „Политичко оснаживање жена“

Датум објаве: 15.02.2018 08:03 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


Израелска агенција за развој међународне сарадње у оквиру Министарства вањских послова Израела, прослиједила је Министарству вањских послова Црне Горе обавјештење о могућности учешћа црногорских кандидата на програму обуке „Политичко оснаживање жена“, који ће се одржати од 18 - 28. јуна 2018. године у Хаифи.

Програм је намијењен лидерима цивилног сектора, политичким кандидатима, представницима политичких партија, службеницима Владе, професионалцима који се баве обукама лидера, као и члановима невладиних организација за подршку женама. Предложени кандидат/киња треба да посједује одлично знање енглеског језика.

Организатор нуди одређен број стипендија које покривају трошкове програма, смјештаја и исхране, здравственог осигурања, излета, као и транспорта од и до аредрома. Трошкови повратне авионске карте и дневнице нијесу покривени од стране организатора.
Рок за пријаву кандидата је 4. април 2018. године.

Оригиналне пријавне формуларе заинтересовани кандидати треба да доставе Дипломатској академији (путем Архиве МВП), до горе наведеног рока.

Додатне информације о програму, као и потребни пријавни формулари, налазе се на:

хттп://масхав.мфа.гов.ил/МФА/масхав/Цоурсес/Пагес/дефаулт.аспx.