Мања слова Већа слова РСС

Пресс центар
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП


МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Најаве

27.03.2015.

Најава: Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић на Трећем Самиту ЕУ-Југоисточна Европа

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић учествује на Трећем Самиту ЕУ-Југоисточна Европа који се одржава данас, 27. марта Сплиту, у организацији часописа Тхе Ецономист у сарадњи са Министарством вањских и европских послова Републике Хрватске.

24.03.2015.

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић на Западно-балканској конференцији у Приштини

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић предводиће делегацију Црне Горе на Западно-балканској конференцији у Приштини, 25. марта 2015. године.

23.03.2015.

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић у званичној посјети Њемачкој

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић боравиће уторак, 24. марта, у званичној посјети Њемачкој.

20.03.2015.

НАЈАВА: Јавна дебата о 15. преговарачком поглављу Енергетика

Канцеларија главног преговарача за вођење преговора о приступању Црне Горе Европској унији, у сарадњи с Делегацијом Европске уније и Британским савјетом, организује јавну дебату о 15. преговарачком поглављу Енергетика.

19.03.2015.

Најава: Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић у званичној посјети Републици Кипар

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић, боравиће 19. и 20. марта у званичној посјети Републици Кипар.

06.03.2015.

Најава: Амбасадор Пејовић на састанку министара вањских послова држава чланица ЕУ

Државни секретар за европске интеграције и главни преговарач амбасадор Александар Андрија Пејовић учествоваће на неформалном састанку министара вањских послова држава чланица Европске уније који ће се одржати 6. и 7. марта у Риги.

04.03.2015.

Најава: Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић у посјети САД-у

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић боравиће од 5. до 11. марта у посјети Сједињеним Америчким Државама.

26.02.2015.

Најава: Састанак Надзорног комитета за праћење имплементације Интегрисаног програма сарадње Црне Горе и Уједињених нација за период 2010-2016

Осми састанак Надзорног комитета за праћење имплементације Интегрисаног програма сарадње Црне Горе и Уједињених нација биће одржан у петак, 27. фебруара, у Еко згради УН (Станка Драгојевића бб - Плава сала) са почетком у 11:00х.

25.02.2015.

Најава: Конференција за медије након одржавања Пододбора за правду, слободу и безбједност

Министарство вањских послова и европских интеграција организоваће у четвртак, 26. фебруара, конференцију за медије на којој ће бити представљени резултати петог састанка Пододбора за правду, слободу и безбједност.

24.02.2015.

Најава: Пети састанак Пододбора за правду, слободу и безбједност

У Подгорици ће се 25. и 26. фебруара одржати пети састанак Пододбора за правду, слободу и безбједност између Црне Горе и Европске комисије.