Мања слова Већа слова РСС

Пресс центар
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП


МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Најаве

27.11.2017.

НАЈАВА: Министар Дармановић у радној посјети Сједињеним Америчким Државама

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће од 27. новембра до 1. децембра у радној посјети Вашингтону.Министар Дармановић ће 29. новембра учествовати на конференцији под називом: „Обликовање будућности Балкана у ери несигурности“, коју организује Атлантски савјет САД-а.

21.11.2017.

Најава: Министар Дармановић на међународној научној конференцији „Проширење НАТО-а на Западни Балкан“

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће на међународној научној конференцији „Проширење НАТО-а на Западни Балкан“ која се одржава у сриједу, 22. новембра у Загребу. Конференција се организује у сарадњи Атлантског савјета Хрватске и Амбасаде Црне Горе у Загребу.

19.11.2017.

Најава: Министар вањских послова Срђан Дармановић учествоваће на форуму „ЕУ будућност за Балкан“

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учестоваће у понедјељак, 20. новембра, на позив Међународног центра “Низами Гањави” и Фондације “Друштва заједничких вриједности”, на форуму „ЕУ будућност за Балкан“, који ће се одржати у Сарајеву. Шеф црногорске дипломатије ће говорити на првом панелу под називом: “Поглед са Балкана”, гдје ће бити ријечи о кључним безбједносним и развојним изазовима на Балкану, изазовима у европској интеграцији, као и о улози балканских и европских лидера у промјенама савременог друштва.

16.11.2017.

Најава: Министар Дармановић на састанку Јадранске трилатерале у Драчу

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће сјутра 17. новембра на министарском састанку Јадранске трилатерале у Драчу, Република Албанија.Јадранска трилатерала је регионална иницијатива Црне Горе, Републике Хрватске и Републике Албаније, основана у фебруару ове године, која има за циљ афирмацију савезничких активности у оквиру НАТО, заједничког дјеловања у области европских интеграција, као и регионалне сарадње.

08.11.2017.

Најава: Министар Дармановић у званичној посјети Републици Македонији

Министар вањских послова проф.др Срђан Дармановић боравиће сјутра, на позив министра вањских послова Николе Димитрова, у званичној посјети Републици Македонији.

31.10.2017.

Најава: Министар вањских послова Срђан Дармановић у званичној посјети Републици Азербејџан

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће од 1. до 3. новембра у званичној посјети Републици Азербејџан, на позив министра вањских послова Елмара Мамадјарова.

26.10.2017.

Најава: Друга конференција почасних конзула од 26.-28.октобра

Министарство вањских послова организује од 26. до 28. октобра Другу конференцију почасних конзула Црне Горе. На конференцији ће говорити министар вањских послова, проф.др Срђан Дармановић, потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја Милутин Симовић, министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, министарка економије Драгица Секулић и министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић.

23.10.2017.

Најава: Форум „Капија Балкана – Црна Гора 2017“

Министарство вањских послова и почасни конзул Црне Горе у Израелу Нимрод Ринот, организују од 23. до 25.октобра у хотелу Хилтон у Подгорици, скуп под називом „Капија Балкана – Црна Гора 2017“.

23.10.2017.

Најава: Министар вањских послова Срђан Дармановић учествоваће на годишњој Медитеранској конференцији ОЕБС-а

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће 24 и 25. октобра на годишњој Медитеранској конференцији ОЕБС-а у Палерму, Италија.

15.10.2017.

Најава: Министар Дармановић у званичној посјети Уједињеним Арапским Емиратима

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић боравиће од 16. до 18. октобра у званичној посјети Уједињеним Арапским Емиратима на позив шеика Адбулаха бин Заједа Ал-Нахјана, министра вањских послова и међународне сарадње УАЕ.