Мања слова Већа слова РСС

Пресс центар
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Најаве

26.02.2018.

Најава: Министар вањских послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак у посјети Црној Гори

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић примиће у уторак, 27. фебруара, министра вањских послова Босне и Херцеговине (БиХ) Игора Црнадака који ће боравити у званичној посјети Црној Гори.

16.02.2018.

НАЈАВА: Министри Дармановић и Бошковић на Минхенској безбједносној конференцији

Министри вањских послова и одбране, проф.др Срђан Дармановић и мр Предраг Бошковић, учествоваће од 16. до 18. фебруара у раду Минхенске безбједносне конференције, најпрестижније међународне конференције из области безбједносне политике.

15.02.2018.

НАЈАВА: Министар вањских послова Срђан Дармановић на неформалном састанку министара вањских послова ЕУ у Софији

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће 15-16. фебруара, на неформалном састанку министара вањских послова ЕУ (Гимних), који се одржава у Софији.

12.02.2018.

НАЈАВА: Министар вањских послова Срђан Дармановић на састанку Глобалне коалиције за побједу над ИСИС-ом у Кувајту

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће на састанку Глобалне коалиције за побједу над ИСИС-ом, која се 12-14. фебруара одржава у Кувајту.

28.01.2018.

Најава: Министар Дармановић на Конференцији о одговорности држава, институција и појединаца у борби против антисемитизма и антисемитских злочина из мржње у региону ОЕБС-а

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће у понедјељак, 29. јануара, на Конференцији о одговорности држава, институција и појединаца у борби против антисемитизма и антисемитских злочина из мржње у региону ОЕБС-а која се одржава у Риму.

28.01.2018.

Најава: Радионица „Изградња капацитета и вјештина за превенцију екстремизма и радикализма у Црној Гори“

Центар за превенцију масовних злочина из Будимпеште, у сарадњи са Министарством вањских послова и Министарством за људска и мањинска права, организује 29. и 30. јануара радионицу под називом „Изградња капацитета и вјештина за превенцију екстремизма и радикализма Црној Гори“ која почиње у 08:30 у хотелу „ЦентреВилле“ у Подгорици.

19.12.2017.

Најава: Традиционални новогодишњи пријем за дипломатски кор

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић поводом предстојећих новогодишњих празника приредиће у сриједу, 20. децембра, у 12.00х у Вили ,,Горица", традиционални новогодишњи пријем за представнике дипломатског кора...

12.12.2017.

Најава: Министар Дармановић на министарском састанку Америчко-јадранске повеље

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће на министарском састанку Америчко-јадранске повеље (А5) 13. децембра у Скопљу.

06.12.2017.

Најава: Министар Дармановић на 24. засиједању Министарског савјета ОЕБС-а у Бечу

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће на 24. засиједању Министарског савјета ОЕБС-а који се одржава 7. и 8. децембра у Бечу.

04.12.2017.

Најава: Министар Дармановић на састанку министара вањских послова НАТО-а у Бриселу

Министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић учествоваће на састанку министара вањских послова НАТО-а који се одржава 5. и 6. децембра у Бриселу, Краљевина Белгија.