Мања слова Већа слова РСС

Пресс центар
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

Најаве

08.12.2015.

Најава: Потпредсједник Владе Игор Лукшић у званичној посјети Босни и Херцеговини

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић боравиће у сриједу, 9. децембра, у званичној посјети Босни и Херцеговини на позив министра вањских послова Босне и Херцеговине Игора Црнадака.

02.12.2015.

Потпредсједник Лукшић на 22. засједању Министарског савјета ОЕБС-а

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција лгор Лукшић учествоваће на 22. засједању Министарског савјета ОЕБС-а, који се одржава 3. и 4. децембра у Београду.

25.11.2015.

Најава: Потпредсједник Лукшић на министарсткој конференцији Уније за Медитеран у Барселони

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Црне Горе Игор Лукшић учествоваће 26. новембра на министарсткој конференцији Уније за Медитеран (УзМ) у Барселони, на позив копредсједавајућих УзМ - Федерике Могерини, високе представнице ЕУ за вањске послове и безбједносна питања и Насера Јудеха, потпредсједника Владе и министра вањских послова и исељеништва Хашемитског Краљевства Јордана.

24.11.2015.

Потпредсједник Владе Игор Лукшић и министар одбране Милица Пејановић Ђуришић на састанку Сјеверноатлантског савјета НАТО-а (НАЦ)

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић и министар одбране Милица Пејановић Ђуришић предводиће делегацију Црне Горе на састанку са Сјеверноатлантским савјетом НАТО-а (НАЦ), који се одржава 25. новембра у Бриселу.

23.11.2015.

Најава: Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић на Аспен конференцији у Берлину

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић учествоваће на ВИИ Аспен министарској конференцији, која се одржава у уторак, 24. новембра, у Берлину.

09.11.2015.

Најава: Брифинг с новинарима поводом представљања Извјештаја о напретку

Поводом представљања Извјештаја Европске комисије о напретку Црне Горе у 2015. години, Канцеларија главног преговарача и Фондација Конрад Аденауер организују брифинг са представницима медија ради бољег и свестранијег информисања јавности о току процеса приступања Црне Горе Европској унији.

06.11.2015.

Најава: Осми Састанак Пододбора за област Пољопривреде и рибарства

Осми састанак Пододбора за област Пољопривреде и рибарства одржаће се у Бриселу, у понедјељак, 09. XИ 2015.

04.11.2015.

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић учествоваће на Варшавском безбједносном форуму

Потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић учествоваће на Варшавском безбједносном форуму који се одржава 5 - 6. новембра у главном граду Пољске.

23.10.2015.

Најава: Посјета експертских мисија ЕУ за области људских права и борбе против корупције и организованог криминала

Пет експертских мисија Европске уније за области људских права и борбе против корупције и организованог криминала боравиће у Црној Гори у период од 26. до 30. октобра 2015. у циљу сагледавања оствареног напретка у овим областима.

15.10.2015.

Најава: Пета сједница Савјета за владавину права

Пета сједница Савјета за владавину права ће се одржати у петак, 16. октобра 2015