Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП


МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

Министар вањских послова Чешке Републике Томаш Петричек у понедјељак званичној посјети Црној Гори

Датум објаве: 09.06.2019 10:14 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Душко Марковић, министри вањских послова Срђан Дармановић и науке Сања Дамјановић примиће у понедјељак, 10. јуна, министра вањских послова Чешке Републике Томаша Петричека, који долази у званичну посјету Црној Гори.


У оквиру посјете биће потписан Споразум између Владе Црне Горе и Владе Чешке Републике о научној и технолошкој сарадњи (11:30, Вила „Горица).


Министри вањских послова Дармановић и Петричек даће изјаве за јавност у 11:35 сати, у Вили „Горица“.


Послије званичних разговора биће објављена саопштења за јавност.


Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије, видео снимке почетка састанака као и фотографије и видео снимке потписивања Споразума и конференције за медије министара Дармановића и Петричека.


Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2019. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари, фотографи и видео сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@мфа.гов.ме.