Мања слова Већа слова РСС
МФА.ГОВ.МЕ маил
Дипломариус
Евиденција исељеника

МВП

МВПЕИ
МАРРИ
ЦЕИ

МВПЕИ

ПДВ и Царина

>

Најава: Свечана церемонија обиљежавања 15 година од оснивања дипломатске академије и затварање једанаесте Љетње школе за младе дипломате „Гавро Вуковић“

Датум објаве: 05.07.2018 20:33 | Аутор: МВП

Испис Штампај страницу


Свечана церемонија обиљежавања 15 година од оснивања дипломатске академије и затварање једанаесте Љетње школе за младе дипломате „Гавро Вуковић“, коју је организовало Министарство вањских послова уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, одржаће се у петак, 6. јула са почетком у 18х00, у Вили „Горица“.

На церемонији ће говорити министар вањских послова проф. др Срђан Дармановић, извршни директор за Европу и Централну Азију у Европској служби за вањске послове (ЕЕАС) Тхомас Маyр-Хартинг и министар вањских послова Црне Горе у периоду од 2003-2004 Драгиша Бурзан.

Након церемонијалних обраћања, министар Дармановић ће уручити дипломе полазницима овогодишње Љетње школе за младе дипломате „Гавро Вуковић“.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да правовремено затраже издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@мфа.гов.ме и то до петка, 6. јула до 14:00х.

МИНИСТАРСТВО ВАЊСКИХ ПОСЛОВА